الأحد، 20 يوليو 2014

طريقة عمل سمك الشاخورة

المقادير :::
سمك شاخورة
مقادير الحشو ( فلفل اخضر . ثوم . كمون . فلفل اسود . ملح . شطة)

طريقة التحضير :::

ندق الحشو داخل الهون و بعد كده نحشى السمك بالحشو  و بعد كده نحيط السمك فى الدقيق و نقلى فى زيت مغلى و لمى يستوى نطلع السمك و نحطه على منديل علشان 
نصفى الزيت منه       و بعد كده بالهنا و الشفا
المصدر : http://www.girl7day.com/2014/07/blog-post_946.html


!-- انتهاء فوق التعليق -->

ليست هناك تعليقات:

إرسال تعليق

^ إلى الأعلى