الأحد، 20 يوليو 2014

طريقة عمل الفراخ البانية

طريقة عمل الفراخ البانية بطريقة جديدة و رائعة

المقادير :::
صدور فراخ
فلفل و ليمون و طماطم
علبة زبادى
سمنه او زيت
طريقة التحضير :::
هل فكرتى فى ان تتبلى البانية بدون بيض طبعا اكيد هتستغربى

 
هل فكرتى فى طعم جديد للبانيه غير الطعم التقليدى
على ضمانتى انا  جربى و
أضيفى الزبادى الى الفراخ سوف يعطى الفراخ لون محمر سوف يجعل البانيه طرى عند الاكل  وسوف يضيف مزازة الى الفراخ مما يجعلها تشهى مع الأرز أو المكرونه أو حتى البطاطس المحمرة

حاولى ان يوم تنظيف الفراخ يكون يوم مستقل
حاولى ان تجعلى قطع البانيه متساوية
وطبعاً الباقى من قطع الصدور سوف نستفيد منه
عند الإنتهاء من تسوية حجم صدر الفرخة  
نحضر التتبيلة  الجديدة
بوضع كل المكونات فى الخلاط الا الفراخ والبقسماط ونضربهم جيدا
ويمكن الإستغناء عن البيض نهائياً .
ونضع الصدور فى التتبيلة لمدة لا تقل عن ساعة  
بعد ان تتشبع بالخلطة الجديدة المضاف اليها الزبادى
نضعها فى البقسماط الخاص بالتحمير
مع الضغط على الفراخ جيداً للتأكد انها تشبعت من البقسماط
حتى لا تحترق من الداخل
ثم بعد ذلك نقوم بالتحمير و اخيرا     بالهنا و الشفا

المصدر : http://www.girl7day.com/2014/07/blog-post_3938.html#more


!-- انتهاء فوق التعليق -->

ليست هناك تعليقات:

إرسال تعليق

^ إلى الأعلى