المقادير :::
عدد نصف كيلو لحمه مفرومه
عدد نصف كيلو بصل
عدد نصف كيلو طماطم
عدد نصف كيلو فلفل رومى اخضر
ملح و فلفل اسود و بهارات
عدد 7 رغيف عيش بلدى
زبدة و قليل من الزيت
طريقة التحضير :::
توضع اللحمه على النار لكى تشوح و بعد ذلك نرفعها من على النار و بعد ان تبرد نفرمه فى الكيتشن ماشين حتى ان تصبح ناعمه
يفرم الفلفل و البصل فرم خشن و نقطع الطماطم الى قطع صغيرة
يوضع الفلفل و البصل و الطماطم على اللحمه و هى بارده و تضاف التوابل و تقلب جيدا
يفتح الرغيف من جانب واحد و يحشى بالخليط السابق و يرض داخل الصنية و تكون الصنية مدهونه بالزيت
ثم يدهن كل رغيف من فوق بالزبده و يدخل الفران مده 15 دقيقة
و بالهنا و الشفا
ليست هناك تعليقات:
إرسال تعليق