المكونات ::
750 جرام لحم بقرى مفروم
250 جرام لحم ضانى مفروم
150 جرام يصل مفروم
10 جرام ملح
10 جرام فلفل
10 جرام بهارات
10 جرام بابريكا
25 مللى زيت زيتون
10 جرام زعتر
10 جرام روز مارى
100 مل ماء بصل
التجهيز ::
اضيف كل المكونات السابقة داخل العجانة ماعدا ماء البصل و اشغل العجانة عليهم شوية
التحضير::
اعمل الكفتة صوابع و احطة فى عواد الشيش و ابل الكفتة من الخارج بماء البصل و اهم حاجة الكفتة متكونش تخينة و لارفيعة علشان لو رفيعة هتتحرق و لو تخينة مش هتستوى كويس و بعد كده و بعد كده نحطه على الشوية و نتابعة لحد متستوى
و بالهنا و الشفا
ليست هناك تعليقات:
إرسال تعليق