الاثنين، 9 يونيو 2014

طريقة عمل كفتة الحاتى




المكونات ::
750 جرام لحم بقرى مفروم
250 جرام لحم ضانى مفروم
150 جرام يصل مفروم
10   جرام ملح 
10  جرام فلفل 
10  جرام بهارات
10  جرام بابريكا
25  مللى زيت زيتون
10  جرام زعتر 
10  جرام روز مارى
100 مل ماء بصل
التجهيز ::
اضيف كل المكونات السابقة داخل العجانة ماعدا ماء البصل و اشغل العجانة عليهم شوية
التحضير::
اعمل الكفتة صوابع و احطة فى عواد  الشيش و ابل الكفتة من الخارج بماء البصل و اهم حاجة الكفتة متكونش تخينة و لارفيعة علشان لو رفيعة هتتحرق و لو تخينة مش هتستوى كويس  و بعد كده و بعد كده نحطه على الشوية و نتابعة لحد متستوى
و بالهنا و الشفا



!-- انتهاء فوق التعليق -->

ليست هناك تعليقات:

إرسال تعليق

^ إلى الأعلى