الاثنين، 9 يونيو 2014

طريقة عمل دجاج مقرمش و سبايسى

طريقة سهلة و جميلة لعمل الدجاج 
مثل كنتاكى و هو محبب للاطفال 
و الكبار مقرمشة و لذيذة
* نجيب فرخة  و نغسلة كويس بالملح و الخل و الماء من الدخل و الخارج و بعد كده انشفة كويس جدا  ثم تقطع الى 8 قطع 
مكونات التتبيلة للمقرمش :::
ملح
فلفل
بهارات فراخ
ربع كيلو دقيق و اضافلة ملعق صغيرة بيكنج بودر و معلق صغير من الثوم البودرة
ملعقة صغيرة من البصل البودر ملعقة صغير من الفلفل الاسود و ملعقة صغيرة من البابريكا و ملعقة صغيرة من البقدونس البودرة و زعتر و روز مارى و اقلبهم مع بعض 
* 100 ملى من اللبن
* عدد 2 بيض اخفقهم جيدا مع اللبن
و اتبلهم بالملح و الفلفل
مرحلة القلى
اولا تبطنيى الفراخ فى دقيق سادة و بعد كدة تنزليه فى البيض مع اللبن و بعد كده تنزليه فى الدقيق اللى متبل بعد كده تنزليهم فى مقلاة غويطة به زيت 
و يترك 25 دقيقة داخل الزيت
و بالهنا و الشفا


!-- انتهاء فوق التعليق -->

ليست هناك تعليقات:

إرسال تعليق

^ إلى الأعلى