الأربعاء، 4 يونيو 2014

طريقة عمل الكفتة بالارز

طريقة عمل الكفتة بالارز



  • الكمية تكفي   : 4 :5 أشخاص
  • وقت التحضير : 35 دقيقة
  • وقت الطهي    : 35 دقيقة



  • المقادير         : نص كيلو لحم مفروم و نصف كيلو ارز بصلة كبيرة 4 فصوص ثوم و 
  •                       فلفل اخضر و ملح وفلفل اسمر وبهارات حسب ما تحبى
  • التحضير        : تجهز الكبة و يفرم فيها البصل ناعم و بعدين كده  نحط  
  •                         اللحمة المفرومة عليه مع التوابل و نطحن الارز وحط كله على بعضه لغاية ما تنعم خالص
                            و بعد كدة نعملها صوابع
    • الطبخ      :  بعد معملناها  صوابع نسخن الزيت كويس
                    ونقلى الكفتة
                   بنشوح فص توم فى شوية زيت وبعدين بنحط الطماطم المعصورة
                   واظبط الملح والفلفل الاسمر والتوابل وبعدين احط الكفتة عليها
                   وبعدين تكونى مجهزة بطاطسايا واحدة بس و تحطيها عليها بس فى الاواخر علشان ما تتهريش
      و فى الاخر بالهنا و الشفا


    !-- انتهاء فوق التعليق -->

    ليست هناك تعليقات:

    إرسال تعليق

    ^ إلى الأعلى